DATA ANALYTICS

Ontgrendel de waarde van uw data


Het Microsoft Data Platform en Power BI is niet alleen ontworpen voor de “enterprise, maar ook voor iedere dagelijkse gebruiker.

Iedere gebruiker die voornamelijk gestructureerde en gecertificeerd data, spreadsheets of een andere standaard business analytics tools gebruikt om data-analyse uit te voeren, rapporten en dashboards te maken.

Het probleem is dat de mooie plaatjes die ze maken niet verklaren wat er is gebeurd; geen antwoord geeft op waarom het ontstond en wat er mogelijk nog gaat gebeuren. Dat is waar Data Analytics van pas komt.

Improvance maakt gebruik van geavanceerde tools en technieken om diepgaande inzichten te ontdekken, voorspellingen te doen en aanbevelingen te genereren om de operationele prestaties te optimaliseren.

Ontdek mogelijkheden van geavanceerde analyses: data analytics

Data Science en Analytics

Het data science-team kan verkennende data-analyses, statistische modellering, statistieken en segmentatieservices leveren om uw meest gecompliceerde organisatie uitdagingen op te lossen.

Machine learning en kunstmatige intelligentie

Bouw intelligentie en automatisering in de processen van uw organisatie met behulp van de kracht van deep learning-algoritmen, geautomatiseerde anomaliedetectie, classificatiesystemen en voorspellende modellen. Onze services helpen u bij het ontwerpen en implementeren van geavanceerde oplossingen voor machine learning.

Big Data, Cloud Platforms en Data Engineering

Profiteer van de prestaties, schaalbaarheid, kortere time-to-value en kostenvoordelen van analyses in de cloud. We kunnen u helpen bij het implementeren van Big Data-technologieën zoals Hadoop en Spark, en cloud platforms zoals Microsoft Azure.